Acord și Informare generală cu privire la politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal

├Äncep├ónd din data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date (├«n continuare ÔÇ×RegulamentÔÇŁ) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se dore╚Öte crearea unui cadru legislativ unitar ╚Öi uniform pe teritoriul Uniunii Europene care s─â nu mai necesite m─âsuri na╚Ťionale de implementare.

rt-consult.ro se aliniaz─â prevederilor Regulamentului ╚Öi avem credin╚Ť─â ferm─â c─â acum, este un moment potrivit s─â v─â inform─âm despre c├óteva aspecte importante.
├Än primul r├ónd v─â mul╚Ťumim pentru interesul acordat serviciilor ╚Öi produselor comercializate de c─âtre rt-consult.ro Pentru noi, av├ónd ├«n vedere rela╚Ťia special─â cu Dvs., este deosebit de important s─â asigur─âm protec╚Ťia datelor cu caracter personal pe care ni le furniza╚Ťi. ├Än aceia╚Öi m─âsur─â Confiden╚Ťialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de important─â pentru noi.
Accesarea site-ului www.instaltherm.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre rt-consult
Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii.
Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.

Cine suntem?

rt-consult.ro este o societate organizat─â ╚Öi care func╚Ťioneaz─â ├«n conformitate cu legile din Rom├ónia, cu sediul social ├«n Bucuresti sector 2, strada Olari 1517, tronson A, etaj 1, ap. A1.4, nr. de telefon +40 765 438 432, adres─â de email [email protected], adres─â web www.rt-consult.ro.

Site-ul de prezentare online precum si continutul paginilor este proprietatea societatii rt-consult.ro
Obiectul de activitate principal al rt-consult.ro ÔÇô Comer╚Ť cu ridicat─â al echipamentelor ╚Öi furniturilor de fier─ârie pentru instala╚Ťii sanitare ╚Öi de ├«nc─âlzire, cod CAEN 4674.

Ce date prelucr─âm?

A╚Öa cum ╚Öti╚Ťi, prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n scop contractual ╚Öi legal iar, ├«n vederea livr─ârii bunurilor ╚Öi serviciilor comandate, confirm─ârii comenzilor, urm─âririi ├«ncas─ârilor, inform─ârii Dvs. privind stadiul comenzilor, oferirii de r─âspunsuri la reclama╚Ťiile plasate, evalu─ârii bunurilor ╚Öi serviciilor oferite, precum ╚Öi a exercit─ârii unor activit─â╚Ťi comerciale, de promovare a bunurilor ╚Öi serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de pia╚Ť─â, statistic─â, monitorizare a v├ónz─ârilor ╚Öi comportamentului de cump─ârare a Clien╚Ťilor, activit─â╚Ťi administrative ╚Öi de media, ├«n m─âsur─â ├«n care sunte╚Ťi de acord, s─â ne ├«ncredin╚Ťa╚Ťi urm─âtoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de domiciliu, num─âr de telefon/fax, adresa de e-mail, codul numeric personal, seria, num─ârul, data emiterii ╚Öi emitentul actului de identitate / pa╚Öaportului, nume utilizator pe re╚Ťele de socializare, utilizatorul ╚Öi parola acces cont site www.rt-consult.ro, adres─â de IP, durata de utilizare a paginii, istoric de c─âut─âri, pagini vizitate, informa╚Ťiile bancare, informa╚Ťiile privind pozi╚Ťia /situa╚Ťia financiar─â. V─â rug─âm s─â NU ne furniza╚Ťi alte date cu caracter personal dec├ót cele strict necesare scopului precizat ├«n aceast─â politic─â.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consim╚Ť─âm├óntul Dvs. sunt ╚Öi vor fi colectate ╚Öi prelucrate de noi exclusiv ├«n scopurile pe care le vom prezenta ├«n prezentul Regulament.
Men╚Ťion─âm faptul c─â prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaz─â ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului Dvs. ├«n acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulament).

Situa╚Ťiile ├«n care rt-consult.ro va colecta ╚Öi prelucra datele Dvs. cu caracter personal ╚Öi scopurile ├«n vederea c─ârora aceste date vor fi prelucrate, sunt urm─âtoarele:

1. Abonare la Newsletter și la informările periodice sau ocazionale;
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal ├«n acest caz este acela de a v─â informa despre produsele pe care le comercializ─âm, despre modific─âri de pre╚Ťuri, despre promo╚Ťiile ├«n vigoare, precum ╚Öi pentru marketing direct ╚Öi publicitate.

2. ├Änregistrare cont pe site-ul www.rt-consult.ro precum ╚Öi/ sau ├«n baza de date a clien╚Ťilor rt-consult.ro;
Colectarea datelor cu caracter personal ├«n acest caz are scopul principal de a v─â putea fi transmise date privitoare la cererile de ofert─â ╚Öi cu privire la deservirea Dvs. ├«n baza comenzilor pe care le face╚Ťi; totodat─â, vi se poate acorda posibilitatea cre─ârii unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea c─âruia ve╚Ťi avea acces la informa╚Ťii despre produsele achizi╚Ťionate, precum ╚Öi la produsele pe care vi le putem oferi. Totodat─â, unele din aceste date (ex. adres─â e-mail, num─âr telefon) sunt necesare pentru o bun─â comunicare ├«ntre societatea noastr─â ╚Öi Dvs., ├«n calitate de client, precum ╚Öi pentru transmiterea c─âtre Dvs. a ofertelor promo╚Ťionale, ├«n mod ocazional.
De asemenea, în timpul utilizării platformei www.rt-consult.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul de căutări al Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate, etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de IP, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
Scopul exclusiv al tuturor informa╚Ťiilor colectate este optimizarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea func╚Ťionarea platformei noastre, astfel ├«nc├ót s─â v─â oferim o experien╚Ť─â c├ót mai pl─âcut─â ╚Öi profitabil─â cu ocazia utiliz─ârii acesteia.

3. Înscriere la evenimente (gratuite sau contra-cost) ;

Scopul prelucr─ârii datelor Dvs. cu caracter personal ├«n cazul ├«nscrierii la evenimentele organizate de rt-consult.ro const─â ├«n transmiterea biletului (invita╚Ťiei) de acces la eveniment, permiterea accesului la eveniment, pe baza datelor ├«nregistrate, comunicarea de informa╚Ťii legate de eveniment, informarea cu privire la evenimente asem─ân─âtoare cu cel la care v-a╚Ťi ├«nscris, organizate pe viitor precum ╚Öi pentru facturare, ├«n cazul celor care presupun un cost de participare.

Cine are acces la datele Dvs.?

V─â aducem la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â, pentru func╚Ťionarea eficient─â a platformei, utiliz─âm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (ÔÇŁSubcontractorÔÇŁ / ÔÇ×parte ter╚Ť─âÔÇŁ), c─ârora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu men╚Ťiunea expres─â c─â vom apela doar la persoane ├«mputernicite care ofer─â garan╚Ťii suficiente pentru punerea ├«n aplicare a unor m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate, astfel ├«nc├ót prelucrarea s─â respecte cerin╚Ťele prev─âzute ├«n Regulament ╚Öi s─â asigure protec╚Ťia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colabor─âm cu furnizorii mai sus men╚Ťiona╚Ťi ╚Öi datele cu caracter personal transferate acestora sunt urm─âtoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) ÔÇô adresa de e-mail;
2. Servicii newsletter ÔÇô adresa de e-mail, nume, prenume, num─âr de telefon;
3. Servicii de facturare ÔÇô nume, prenume, date de identificare, adres─â;
4. Servicii de curierat/po╚Öt─â ÔÇô nume, prenume, adres─â, num─âr de telefon;
5. Servicii de trimite SMS ÔÇô num─ârul de telefon;
6. Servicii de procesare pl─â╚Ťi online ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â;
7. Servicii de comentarii ÔÇô nume, prenume, e-mail;
8. Servicii de contabilitate ÔÇô nume, prenume, adres─â, CNP;
9. Servicii juridice ÔÇô nume, prenume, adres─â, CNP;

Cât timp sunt stocate datele Dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derul─ârii deservirii Dvs. ├«n calitate de client (inclusiv ├«n perioada de prospectare antemerg─âtoare semn─ârii unui contract), pe durata rela╚Ťiilor contractuale cu Dvs., precum ╚Öi ulterior, pentru o durat─â rezonabil─â, care nu poate fi mai scurt─â dec├ót termenul general de prescrip╚Ťie.

Care sunt drepturile Dvs.?

Regulamentul confer─â mai multe drepturi persoanelor c─ârora li se prelucreaz─â date personale. Astfel pe l├óng─â drepturile existente ├«n prezent, reg─âsim ╚Öi dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de ╚Ötergere a datelor. Pe scurt v─â vom prezenta care sunt drepturile pe care le ave╚Ťi:
dreptul de acces la date ÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea rt-consult.ro o confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care v─â privesc, precum ╚Öi acces la datele respective; totodat─â, pute╚Ťi ob╚Ťine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societ─â╚Ťii noastre ╚Öi care fac obiectul prelucr─ârii; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., rt-consult.ro poate percepe o tax─â rezonabil─â, bazat─â pe costurile administrative; ├«n cazul ├«n care introduce╚Ťi cererea ├«n format electronic ╚Öi cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi un alt format, informa╚Ťiile v─â vor fi furnizate ├«ntr-un format electronic utilizat ├«n mod curent;
dreptul la rectificare ÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine rectificarea de c─âtre rt-consult.ro a datelor cu caracter personal inexacte, precum ╚Öi dreptul de a ob╚Ťine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; rt-consult.ro va comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
dreptul la ╚Ötergerea datelor (ÔÇťdreptul de a fi uitatÔÇŁ) ÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea rt-consult.ro ╚Ötergerea datelor cu caracter personal care v─â privesc, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, iar rt-consult.ro are obliga╚Ťia de a ╚Öterge datele respective, atunci c├ónd:

(1) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
(2) v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul pe baza c─âruia are loc prelucrarea ╚Öi nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
(3) v─â opune╚Ťi prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea;
(4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
(5) datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale ce revine rt-consult.ro ├«n temeiul dreptului Uniunii sau al legisla╚Ťiei rom├óne; rt-consult.ro va comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ╚Ötergere a acestora, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii ÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea rt-consult.ro restric╚Ťionarea prelucr─ârii ├«n cazul ├«n care v─â afla╚Ťi ├«ntr-unul din urm─âtoarele cazuri:

(1) contesta╚Ťi exactitatea datelor, pentru perioada care ├«i permite rt-consult.ro s─â verifice exactitatea datelor;
(2) prelucrarea este ilegal─â, iar Dvs. v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor;
(3) rt-consult.ro nu mai are nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar Dvs. le solicita╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau
(4) v-a╚Ťi opus prelucr─ârii pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile legitime ale rt-consult.ro prevaleaz─â asupra drepturilor Dvs.; rt-consult.ro va comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restric╚Ťionare a prelucr─ârii, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
dreptul la portabilitatea datelor ÔÇô ave╚Ťi dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate c─âtre rt-consult.ro, ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat ╚Öi de a transmite aceste date altui operator, ├«n anumite condi╚Ťii; ├«n exercitarea acestui drept, ave╚Ťi dreptul ca datele cu caracter personal s─â fie transmise direct de la rt-consult.ro la alt operator atunci c├ónd acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
dreptul la opozi╚Ťie ÔÇô ave╚Ťi dreptul de a v─â opune, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, ├«n orice moment, prelucr─ârii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv cre─ârii de profiluri pe baza respectivelor dispozi╚Ťii;
dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri;
dreptul de a depune o pl├óngere ├«n fa╚Ťa Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.);
dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment, f─âr─â a afecta legalitatea prelucr─ârii datelor cu caracter personal efectuate de rt-consult.ro pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

Cum ave╚Ťi acces la datele Dvs.?

Pentru orice ├«ntreb─âri sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-a╚Ťi transmis, inclusiv ├«n vederea exercit─ârii drepturilor pe care le ave╚Ťi, astfel cum sunt acestea men╚Ťionate ├«n cadrul sec╚Ťiunii anterioare, ne pute╚Ťi contacta la adresa: Bucuresti sector 2, strada Olari 1517, tronson A, etaj 1, ap. A1.4, sau prin email la [email protected].
rt-consult.ro v─â va furniza informa╚Ťiile solicitate ├«n format electronic atunci c├ónd este posibil, cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi un alt format.

Informa╚Ťiile furnizate, precum ╚Öi orice comunicare ╚Öi m─âsuri luate ├«n exercitarea de c─âtre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de rt-consult.ro gratuit. Cu toate acestea, ├«n cazul ├«n care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, ├«n special din cauza caracterului lor repetitiv, rt-consult.ro poate:

(1) fie s─â perceap─â o tax─â, ╚Ťin├ónd cont de costurile administrative pentru furnizarea informa╚Ťiilor sau a comunic─ârii sau pentru luarea m─âsurilor solicitate;

(2) fie s─â refuze s─â dea curs cererii.
Preciz─âm faptul c─â, ne angaj─âm s─â aplic─âm toate m─âsurile tehnice ╚Öi organizatorice pentru asigurarea securit─â╚Ťii datelor Dvs. personale, protej─ârii lor ├«mpotriva distrugerii, modific─ârii, dezv─âluirii ori accesului neautorizat asupra lor, iar prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de rt-consult.ro, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Copyright

┬ę rt-consult.RO

Toate drepturile rezervate. Textele, pozele, imaginile, graficele ╚Öi anima╚Ťiile sunt protejate de legile ├«n vigoare. Folosirea acestora poate fi facut─â numai cu acordul prealabil al rt-consult.ro

Paginile de Web rt-consult au fost creat cu cea mai mare aten╚Ťie. Totu╚Öi, rt-consult nu garanteaza pentru eventualele gre╚Öeli sau pentru corectitudinea informa╚Ťiilor. Nu se acord─â desp─âgubiri pentru eventuale daune.

rt-consult ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica con╚Ťinutul paginilor web oric├ónd, f─âr─â a anun╚Ťa ├«n prealabil acest lucru.
Datele personale sunt utilizate doar pentru efectuarea tranzac╚Ťiilor solicitate de c─âtre clien╚Ťi.